(H)eerlijke kwaliteit ... Van bij ons

Ambachtelijke kwaliteit in producten en vakmanschap. Daar draait het om bij De Ambachtelijke Slager. Als ambachtelijke slager willen wij natuurlijk ook maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Daarom kiezen wij ervoor alleen vlees te verkopen dat voldoet aan hoge eisen van kwaliteit en verantwoorde oorsprong.

Geen dag is hetzelfde door ons gevarieerd aanbod: vers vlees, vleeswaren, BBQ en diverse specialiteiten.  Dagelijks laten wij ons inspireren door mogelijkheden die de seizoenen ons bieden.

Dagelijks kunt u in onze webshop vers vlees specialiteiten bestellen. Deze specialiteiten zijn vaak niet in de reguliere winkels te koop.

Vanuit eigen vakmanschap worden deze producten gemaakt. Andere specialiteiten worden door ons rechtstreeks geïmporteerd

We kunnen in heel Nederland bij u thuis bezorgen!!

Kijkt u eens in onze webwinkel op: http://webshop.deambachtelijkeslager.nl


De Ambachtelijke Chef-Slager:

Je bent de hele dag aan het verzinnen wat je toch eens zou willen eten; Je bent dagen van te voren op zoek naar dat lekkere menu idee om je gasten voor te schotelen; Je vraagt je constant af wat je je kinderen op brood mee naar school zult geven….

En dan is er opeens een slager die wèl een verantwoorde kwaliteit biedt, die wèl met je mee kan denken over dat menu idee, en die wèl zoveel ambachtelijk bereide specialiteiten heeft.

Liefde voor het vak, een passie voor lekker eten en een tomeloze inzet zijn de drijfveren die ons er elke dag weer toe doen bewegen om voor u al het lekkers te bewerken en uit te stallen.

En in de webshop geldt natuurlijk: Kijken mag altijd, maar u kunt het ook dagelijks kopen !!

De Ambachtelijke Slager